Vi på Chillbean brinner för produktutveckling. Det var faktiskt genom produktutveckling det hela startade. Vi köpte 1a generationens “Air Lounger” i privat syfte tidigt 2016 och var väldigt exalterade. Redan första intrycket var att produkten inte var genomtänkt och den kändes väldigt billig trots att vi då hade betalat ca 800 kr + frakt. Efter 10 dagar var det roliga över. Produkten var trasig och vi var mycket besvikna.

Envis som jag är började jag tänka igenom vad som var fel och skrev en lista över hur jag hade viljat att produkten skulle se ut och fungera. Det hela slutade upp med att jag och Mikaela flög till Kina och var där i drygt 2 veckor för att utveckla produkten. Air Lounger 2.0 var född och likaså Chillbean Air.

Det första vi frågade oss själva var varför man väljer att göra 2 öppningar och använda en plastpåse på insidan som bara tar plats och är känslig? Svaret är att det är billigare att producera så.
Så varför gör inte vi det? Vi tror på kvalité och nöjda kunder. Vi erbjuder 2 års garanti och använder oss av bästa materialtet vi kan hitta för ändamålet, nämligen fallskärmsnylon. Vår design är dessutom patenterad!
Inte nog med att själva Air Loungern är oerhört mycket bättre så har vi tänkt steget längre - Chillbean Air kommer i en vattentålig ryggsäck tillsammans med en lagningslapp om olyckan är framme samt en tältpinne för blåsiga dagar.

Med det sagt är jag 100% övertygad om att du kommer att bli nöjd så länge du väljer Chillbean Air. Fortfarande osäker? Köp en, testa den inomhus (så den inte blir smutsig), blir du mot förmodan inte nöjd skickar du tillbaka produkten helt gratis och inväntar återbetalning.

Ha en fin dag!
Med vänlig hälsning,
Lucas Vagner
Sale

Unavailable

Sold Out